Wij kennen Elly Donswijk al een aantal jaren als onze gezinscoach en orthopedagoge.

Sinds 2010 zijn wij als echtpaar bij haar voor gezinsproblemen en psychische klachten onder behandeling geweest. Dit mede in verband met onze dochters, die net als wij beiden aan depressies lijden en bovendien te maken hebben met een AD(H)D problematiek.

Elly is op haar vakgebied een echte capaciteit. Bovendien heeft zij ons ook diverse praktische tips op het gebied van (overheids)voorzieningen gegeven, waar wij verder mee konden. Omdat Elly op christelijke basis werkt, kunnen in tegenstelling tot seculiere hulpverleners, ook godsdienstige aspecten aan de orde komen. Weliswaar zijn die bij laatstgenoemde groep ook niet onbespreekbaar, maar omdat Elly Donswijk zelf praktiserend christen is, wordt men door haar betere inlevingsvermogen veel sneller begrepen.

De kracht van Elly is haar innemende optreden, waardoor de noodzakelijke afstand tussen cliënt en hulpverlener veel minder domineert. Wij voelden ons namelijk direct al door haar op ons gemak gesteld en zien haar inmiddels als het ware als een soort goede zeer deskundige vriendin, die naast haar cliënten staat en deze de juiste weg wijst als het moeilijk wordt, zonder daarbij de objectiviteit uit het oog te verliezen.

Jan & Anita